top of page

Hermoratahieronta

Hermoratahieronta auttaa palauttamaan kehon tasapainotilan niin, että keho on puolustuskykyisempi. Hoito kuntouttaa ääreishermostoa, puhdistaa elimistöä erityselinten toimintaa tehostamalla, auttaa ravintoaineiden imeytymisessä, tasapainottaa hormonitoimintaa sekä hoitaa lihasvaivoja ja kiputiloja. Samalla keho elpyy parantamaan häiriintynyttä toimintaansa itse, jolloin paraneminen käynnistyy ja uusien vaivojen ilmaantuminen hidastuu tai estyy kokonaan.

Hermoratahieronta on tehokasta tukihoitoa perinteisen koululääketieteen rinnalla. Sillä voidaan parantaa kroonisia lihasvaivoja sekä särky- ja kiputiloja, kuten selkäkipua, niska- ja hartiakipua, päänsärkyä ja migreeniä. Apua voi saada myös allergioihin, reumaan, vatsavaivoihin, ruuansulatushäiriöihin, maksavaivoihin, kilpirauhasen toimintahäiriöihin, gyne- ja eturauhasvaivoihin sekä munuais- ja sydäntauteihin. Hermoratahieronta ei siis koskaan ole vain tietyn vaivan tai osa-alueen hoitoa, vaan kehoa hoidetaan kokonaisuutena.

Hoidon aikana käsitellään koko keho päästä varpaisiin kevyesti sormenpäillä hieroen, painamalla ja pyörittämällä. Hoito on rauhallista ja lempeää ja hoidon jälkeen olo on levollinen – usein asiakkaat jopa nukahtavat hoidon aikana. Yhden hoitokerran kesto on noin 2-2,5 tuntia. Hoitoja suositellaan otettavaksi sarjana, aluksi 5-8 kertaa noin viikon välein ja jatkossa yksilöllisten tarpeiden mukaisesti.

Hermoratahieronta sopii pääsääntöisesti kaikille ja kaikenikäisille, poikkeuksena raskaus ja hiljakkoin tehty leikkaus.

Hierontaa ei ole tarkoitettu korvaamaan lääkärin antamaa hoitoa.

 

Tervetuloa elpymään ja eheytymään, rauhoittumaan ja rentoutumaan!

Hermoratahieronta Lahti
”Tunne kehosi elävyys.
Se ankkuroi sinut läsnäoloon.”
-Eckhart Tolle
bottom of page