top of page

Ammattini hoitajana heijastelee sisäistä maailmaani. Sieltä löydän paitsi yhä syvenevän rauhan tilan myös halun toimia ja palvella. Sydämeni kutsuu minua auttamaan ja hoivaamaan. Niinpä minulla on kyllin aikaa asiakkailleni – jaksan ja tahdon kuunnella, eikä minulla koskaan ole kiire hoidettavan kanssa. Autan paitsi hoitamalla, myös keskustelemalla tarjoten näkökulmia henkisiin haasteisiin ja vaikeiden tilanteiden läpi kulkemiseen.

 

Jo lapsena olin intuitiivinen ja herkkä aistimaan sekä tietoinen näkymättömistä olemassaolon tasoista. Isäni opetti joogaa ja kuljin hänen mukanaan jo 10-vuotiaana näyttäen joogan asanoita oppilaille samalla, kun isäni ohjasi. Samoihin aikoihin kiinnostuin myös astrologiasta ja psykologiasta; kahlasin läpi kaikki kirjastosta löytämäni kirjat.

 

Alle 20-vuotiaana osallistuin ensimmäiselle vyöhyketerapiakurssilleni. Jatkoin kuitenkin elämääni keskittyen muihin asioihin, kunnes elämä pakottaen linjasi minua kohti oikeaa suuntaa. 2000-luvun alussa jäin vuorotteluvapaalle ja opiskelin hermoratahierojaksi, Horstmann-hoitajaksi ja Energiaterapeutiksi. Kävin myös opiskelemassa Lääketieteen perusteet sekä erilaisia rentoutuskoulutuksia, vauvahierontaa, intialaista päähierontaa, triggerpisteiden hoitamista, aromaterapiaa sekä homeopatian ja kiinalaisen lääketieteen viikonloppukoulutuksia. Vaihtoehtoisten hoitomuotojen lisäksi olen opiskellut useiden lääkäreiden koulutuksissa. Yhä jatkan vitamiini- ja ravintoasioissa kouluttautumista sekä olen lääkärin opissa ymmärtääkseni kansantajuisesti sairauksia ja niiden hoitamista sekä luontaisin että lääketieteen keinoin.

 

Energiahoitaminen kulkee meillä suvussa. Muun työnsä rinnalla isäni teki energiahoitoja ja myös siskostani tuli hoitaja. Luontaisen taipumukseni tueksi olen käynyt vuosikausien ajan kursseja, aluksi Suomessa ja nykyisin pääosin Yhdysvalloissa ja Englannissa, sillä kotimaasta en enää löydä tarpeitani vastaavaa opetusta. Vuosien varrella olen itsekin kouluttanut energiahoitajia. Vastaanottoni ohella tarjoan kotikäyntejä, etähoitoja sekä asuntojen, työpaikkojen ja muiden tilojen puhdistusta. Hoidan myös lapsia ja nuoria erilaisissa ongelmissa, kuten masennusta, ahdistusta ja koulukiusaamisen traumoja helpottamalla ja vapauttamalla.

 

Olen kiitollinen siitä, että elämä on tuonut minut juuri tähän – paikkaan, jossa voin tarjota persoonani ja taitoni muiden avuksi sekä jakaa sitä, mitä olen sisältäni löytänyt. Kulkemani polku on pikku hiljaa laajentunut läsnäoloksi ja tyyneydeksi, valon valtamereksi. Se on ankkurini, voimavarani ja kotini, olemukseni ydin. Se on suurin lahjani, josta riittää jaettavaksi.

 

 

Rakkaudella,

Terttu

Minun tarinani

Luontaishoitaja Terttu Leppänen
bottom of page