top of page

Tilojen puhdistaminen ja energisointi

On tärkeää, että vietämme aikamme tilassa, joka on tunnelmaltaan valoisa ja miellyttävä. Kodit, työtilat ja muut rakennukset sekä maaperä voidaan puhdistaa vanhoista negatiivisista jäänteistä ja jäljistä ja tilalle voidaan luoda rakkauden ja rauhan ilmapiiri. Tätä voidaan ajatella tiettyyn paikkaan tehtävänä energiahoitona, joka muuntaa tukkoisen ja ahtaan kirkkaaksi ja avaraksi.

Kun rakennukseen tai huoneeseen luodaan pysyviä energeettisiä rakenteita, tilasta itsestään tulee hoivaava. Se voidaan virittää tietyllä laadulla, kuten ilolla, lempeydellä tai syvällä rauhalla. Tilaan voidaan myös luoda tietyllä tavalla hoitava vaikutus, kuten maadoittuminen, tasapainottuminen, energisointi, mielen hälyn hiljentyminen tai sydämen avautuminen.

On mahdollista myös puhdistaa ja virittää soittimia. Tämä muuttaa soittimen äänen perustavanlaatuisesti niin, että se soi puhtaammin ja harmonisemmin, pyhyyttä värähdellen.

Teen hoitoja ja tilojen puhdistamista koko Suomen alueella. Jos sinulle heräsi kysymyksiä tilojen puhdistamiseen liittyen, otathan yhteyttä.

 

valkoinen-lapinakyva-2.png
”Siirtyessäsi tietoiseen läsnäoloon oivallat, että elämä on pyhää. Kun olet läsnä, kaikessa havaitsemassasi on pyhyyttä. Mitä enemmän elät läsnäolossa, sitä enemmän aistit yksinkertaista ja kuitenkin syvää riemua olemisesta ja kaiken elämän pyhyydestä.”
-Eckhart Tolle
bottom of page