top of page

Asiakkaiden kokemuksia

Tertun hoidossa

Tutustuin Terttuun vuonna 2011, kun kävin ensimmäistä kertaa elämässäni ryhmähoito/meditaatioillassa. En tiennyt yhtään mitä se oli, tai no olin lueskellut kyllä henkisiä kirjoja, mutten koskaan ollut kohdannut Tertun kaltaista ihmistä. Kun hänen kanssaan jutteli, oli kuin olisi ollut pehmeässä valossa. Sitä on vaikea kuvailla, mutta oloni Tertun kohtaamisen jälkeen oli hymyilevä ja iloinen. Eri lailla iloinen kuin normaalisti, sydämen iloinen ja koin että minussa on valo, joka on aina ollut, mutta jota en ole kokenut ennen.

Ensimmäisessä hoito/meditaatioillassa

käydessäni muistan kokeneeni oloni osin mukavaksi, mutta osin erilaiseksi siitä porukasta, jossa olin. Olin jännittynyt ja ihmeissäni, mutta innolla odottaen iltaa. Mennessäni huoneeseen Terttu otti vastaan minut niin kuin muutkin sydämellisellä halauksella, joka kantoi minua lempeydellä koko illan. Istuimme piirissä, Terttu puheli lempeästi, välillä juttelimme jotakin, mutta suurimman osan ajasta olimme hiljaisuudessa, kuunnellen kaunista musiikkia ja lempeyden meidät ympäröidessä. Välillä tuntui, että sukelsin johonkin, välillä taas olin vain ja ihmettelin. Lähtiessäni hoitoillasta, oloni oli kuitenkin ihanan ihmettelevä.

Ensimmäisen kerran jälkeen halusin mennä toisen ja kolmannen kerran meditaatioiltaan. Sitten varasin Tertulle oman henkilökohtaisen ajan. Minua jännitti kovasti, mutta samalla olin hyvin iloinen ja odottavainen. Tiesinhän, että hän tekee sydämestään kaiken. Ensimmäinen yksityiskerta oli niin ihana. Ensin juttelimme rauhassa elämästäni ja siitä miksi halusin hänen luokse tulla. Sitten kävin lepäämään hoitopöydälle lämpimien peittojen alle ja Terttu kävi hoitamaan. Hän antoi energiahoitoa laittaen kätensä pääni päälle. Se kaikki tuntui niin ihmeelliseltä. Välillä vain olin ja yritin nauttia hoitavasta energiasta, välillä olin ajatusteni pauloissa. Hoidon jälkeen olo oli kuin olisin leijunut ja onnellinen. Sain niin paljon ihanaa energiaa ja voimaa, täydellistä hyväksymistä ja lempeyttä. Tiesin että hänen hoidossa tulen käymään, eheytymään, hakemaan tukea tässä elämässä.

 

Olen käynyt hänen luona nyt 8 vuotta. Välillä harvemmin, välillä tiuhemmin. Joka kerran jälkeen tulee aina vain ehyempi olo, olo että minua kannatellaan, että olen osa tätä kaikkea, olen valo ja rakkaus. Totta kai hoidon aikana tai jälkeen voi nousta asioita, mitkä vaivaavat, mutta niistä voi Terttuun olla yhteydessä. Itseäni on helpottanut tieto ja tunne, että kaikki kuuluu eteenpäin menemiseen ja kaikelle on tarkoitus. Joskus nousee enemmän asioita, joskus vähemmän.  Terttu on tukenut minua myös ravintoasioissa. Olen esimerkiksi saanut tukea terveellisen ravinnon merkityksestä, hän on kehoittanut minua käymään tarkistuttamassa kilpirauhasarvoja sekä rauta-arvoja ja molemmista on löytynyt vajautta. Olen saanut neuvoja, millä tuotteilla ja ravinteilla voin kohentaa niiden kuntoa. Ja mikä ihaninta, olen saanut kehoni paljon parempaan tasapainoon. Ja sitä kautta myös mieleni on enemmän tasapainossa. On tärkeää huomata että mieli ja keho ovat yhteydessä, jos jompikumpi voi huonosti, niin se heijastuu toiseen.

Hektinen elämä, mielestäni tämä niin sanottu mielen elämä, vie monesti mukanaan ja huomaan olevani peloissa, ahdistuksessa, tyhjässä olossa. Silloin tiedän, että on viimeistään aika varata aika Tertulle. Mennessäni huolieni kanssa Tertun luokse, saan hänelle niitä purkaa. Tunne kuinka hän hyväksyy kaiken eikä tuomitse, kannattelee valollaan ja läsnäolollaan. Ensimmäiset vuodet tuntuivat, että huolia oli aivan hirveä pino ja olin niihin hukkua. Siinä kertoessa tovi jos toinenkin vierähti. Nykyään kun astun ovesta sisään ja käyn istumaan, totean yleensä Tertulle hymyillen: ”Ei minulla olekaan mitään huolia. Kaikki on niin kuin on. Hyvin.”  Tällä en tarkoita, ettei niitä olisi, olen valaistunut, mutta olen tilassa, jossa näen omien huolieni olevan vain osa tätä kaikkea elämää. Huolet eivät näyttäydy huolilta, vaan asioilta. Arvottamatta niitä huonoksi tai hyviksi.

 

Se uskomaton elämän rakkaus – olo mikä minulle tulee, on valloittavaa. Tertun lempeä hoito palauttaa minut aina siihen todellisuuteen mitä me oikeasti olemme: osa tätä kaikkea ihanaa elämää, valoa ja rakkautta. Ja aivan joka kerta, jokaisen hoidon jälkeen olen mennyt eteenpäin. Katson elämää hieman erilaisten lasien läpi. Itselleni  eteenpäin meno merkitsee sitä, että olen enemmän läsnä, hyväksyn elämän enemmän sellaisena kuin se on ollut, on nyt ja tulee olemaan, olen armollisempi ja anteeksiantavaisempi, katson peiliin ja näen rakkauden.

Kiitollisena Tertulle ja muille auttajille aivan kaikesta!

-Taru-

Olen käynyt Tertulla hoidossa useamman vuoden, säännöllisen epäsäännöllisesti. Huomaan aina jo hoidon varattuani, että asioita alkaa tapahtua. Vaikka minulla ei olisi tiettyä aihetta mietittynä etukäteen hoitoon tullessa, sellainen nousee viimeistään hoidon aikana esiin.

 

Parasta hoidossa on se, että olin sitten missä tilanteessa tahansa, minut viedään aina syvemmälle siihen, mikä kunakin hetkenä kypsyy irtipäästettäväksi. Tästä on seurannut paljon vapautta. Hoidon "vaikutukset" kestävät pitkälle tulevaisuuteen ja näenkin sen investointina ennenkaikkea henkiseen hyvinvointiini, josta se sitten värähtelee materiaaliseen maailmaani. Terttu on hoitajana harvinaisen läsnäoleva ja turvallinen, jota pidän erittäin arvokkaana asiana. Hänellä on tarkka aistimiskyky, joka yleensä menee yksiin kokemukseni kanssa. Hoidot ovat poikkeuksetta sysänneet minua aina valoisampaan, tietoisempaan suuntaan elämässäni, pidän sitä korvaamattomana asiana, josta olen hyvin kiitollinen.

-Mari-

Jo monien vuosien ajan Terttu on tukenut hoidoillaan ja upeana henkisenä persoonana minua omassa kasvussani, kipukohdissani ja ongelmissani. Hänen energiahoitonsa ovat tulleet joka kerta aivan oikeaan aikaan ja tarpeeseen, niiden avulla olen päässyt elämässäni eteenpäin, selviytynyt elämän haasteista, saanut paljon iloa ja tietoisuuteni on avartunut. On ollut siunaus tutustua näin upeaan valon sieluun ja persoonaan.
Kiitollisena

-Anne-

Tertun kanssa keskustellessa tulen kuulluksi ja kohdatuksi sydämen lämmöllä ja viisaudella. Samalla löytyy ratkaisu ja hyvät neuvot monenlaisiin kehon ja mielen vaivoihin sekä  ravitsemuksellisiin kysymyksiin ja lisäravinteisiin.

-Johanna-

Hei!

Taustani on sellainen, että olen lapsuudessa kokenut omassa perheessä emotionaalista kylmyyttä ja lähisukulaisen taholta hyväksikäyttöä. Näistä johtuen minulla on ollut masennusta ja ahdistusta nuoruudesta lähtien. Ensin hain apua terapiasta, joka tuntui ensin auttavan, mutta en saanut sillä pysyviä tuloksia. Sitten törmäsin energiahoitoihin ja koin, että niistä sain apua. Tertun hoidoissa olen käynyt useiden vuosien ajan ja koen, että hänen hoidot ovat lempeällä tavalla tasapainottaneet oloa ja avanneet tietoisuutta ihmisenä olemisesta ja elämästä monella tasolla. Tertun lähellä  on hyvä olla ja hän on todella lempeä ja rakkaudellinen.

 

Sydänterveisin

Outi

bottom of page